Sunday 8 September 2013

www.shoxskove.com nike shox sko ofv154

Jet flamme kanon snute ser ut og Cao Bang i innenfor rekkevidden av dual-bruk maskingevær,nike shox, pansrede kjøretøyer nær fire eksplosjoner nesten forsvant på et øyeblikk de åpnet ild, klynger av 20 mm kaliber kanon skjell og maskingevær moh kuler, inn i den mørke dypet, om ikke det var nok tid til å trekke seg tilbake howitzer djevler, er de ikke unnslippe fienden gunner så betimelig kontring - svak pistol skjold, rett og slett ikke tåler kanonene. Men An Jiajun her fortsatt tar bilder i mørket igjen en andre og tredje firelight skinner, lite avvik posisjon, uvitende av skyggene for noen skarp -eyed En Jiajun offiserer sjokkert.

Dette er utrolig å høre ropet, An Guanghua ufrivillig cheap nike air max 90 rynket pannen. I sin nike shox sko slagmarken, infanteri trenger å gjøre er umiddelbart etter stridsvogner og pansrede styrker, rask onrush, den raske utvidelsen av seire, i mange tilfeller kan brettes mylderet av innsatte, men i dette tynt befolket Østen, i henhold til slagmarken topografi og transport vanskeligheter i tilbud, An Jiajun infanteri bare koteletter, inkludert med den japanske spredt over hele transitt bekjempe stridsvogner. I NCO skolen fått spesialisert opplæring En Guanghua antitank rolig kikket slagmarken, så soldatene menn har ventet på sine ordre om å stoppe, se på noen pansrede angrep boot sekvens, denne gangen i tung ild, kombinert med infanteri som bærer våpen, hørte skudd.

Se situasjonen, An Guanghua avgjørende bestilt: nike shox norge på med anti -tank personell, andre gratis skudd, cover nike shox norge action! Deretter An Guanghua Maozhao Yao i fronten av den mørke, gjorde operasjonen Recoilless og rakettkastere dusin soldater, ikke nøl med å følge An Guanghua fremover. På dette punktet hele frontlinje, overalt har lignende liten enhet fremover. En Guanghua side av korsryggen Spinal fremover, mens nøye observere slagmarken, er den mørke projeksjon ut av ilden i utgangspunktet fast på tre steder, er egentlig hvor de japanske fire vogner. nike shox norge Pansrede kjøretøyer som ikke tør å være på plass, stadig manøvrere og separat vinger omvei å gå videre, prøver å finne et gjennombrudd fra baksiden av muligheter, men den japanske artilleriet hadde ikke vært tiltrukket, fortsatt med mer enn tjue sekunder kanonkule hastighet beskytningen. En Jiajun japansk infanteri til tanken er bare en avstand på to hundre meter, når mørket dukket maskingevær jet flamme, en rekke punkter vil bli overrumplet En Jiajun flere soldater kastet til bakken, An Guanghua raskt legge seg ned på på bakken, slik bullet gjennomboret nattehimmelen i flying overhead.

相关的主题文章: